Velika Snježna Kugla za najam

Giant Snow Goobe
Velika Snježna Kugla       


Svi se sjećamo minijaturnih snježnih kugli koje bi protresli i uživali u snježnim pahuljicama koje padaju na slikoviti krajolik. Sada, ovaj nostalgični djelić čarolije, možete prenijeti u stvarnost, u zadivljujučoj veličini.

Dodajte "VAU" efekt svojem događaju!

Velika snježna kugla je zamišljena prema omiljenoj koncepciji minijaturne kugle sa snježnim pahuljicama koje lepršaju oko slikovite scene, ali ovaj put i Vi možete biti dio scene jer su kugle dovoljno velike i osmišljene tako da omogućuju ulazak i boravak i djeci i odraslima.

Vaši prijatelji i posjetitelji, na privatnim, korporativnim i javnim događanjima, mogu zabavljati unutar kugle, postati dio čarolije i fotografirati se za uspomenu.

Pored atrakcije i zabave, velika snježna kugla pruža savršenu priliku za promocije i poruke odogađanjima Vaše tvrtke.

Velike snježne kugle, u kratkom vremenu od njihova pojavljivanja, postale su jedinstvena atrakcija i izbor za sva događanja kojima je potrebna središnja točka koja privlači poglede i koja će navesti Vaše posjetitelje da o tome pričaju svojim prijateljima.

Najam velike Snježne kugle

Otkrijte našu Veliku snježnu kuglu i uživajte u jedinstvenom i nezaboravnom iskustvu putovanja u vašu zemlju čudesa. Uđite u kuglu zadivljujuće veličine s čarobnom scenom i snijegom koji leprša uokolo, zabavite se i fotografirajte s prijateljima i obitelji.

Velike snježne kugle su nepogrešivi izbor za sva događanja ili atrakcije tematski povezane sa zimskim i Božićnim ugođajem, ali se zahvaljujući jednostavnoj prilagodbi i mogućnosti izrade i korištenja različitih pozadina i drugih scenskih elemenata prema želji korisnika, mogu uklopiti u bilo koju temu. Velike snježne kugle dostupne su za najam u svako doba godine.

Izaberite između različitih pozadina za postavljanje teme ili kreirajte pozadinu prilagođenu vašoj želji i potrebama.

Velika snježna kugla je jedinstvena atrakcija i izbor za sve privatne, korporativne i javne proslave odnosno događanja u zatvorenim prostorima i na otvorenom, a zahvaljujući privlačenju mnoštva posjetitelja, i odlična prilika za promociju i prenošenje željenih poruka.
Velike snježne kugle prikladne su za djecu i odrasle.

Giant Snow Globe paketi dostupni su u različitim varijantama i mogu se kreirati prema vlastitoj želji i potrebama, a mogu uključivati stručno osoblje za rukovanje, fotografa, dodatnu scenografiju i rekvizite, promo pultove, beach flagove... kao i usluge za promociju.

Na raspolaganju su Vam kugle u različitim veličinama, promjera 3, 4 i 6 m

Mogućnost najma: dnevni i višednevni.


POGLEDAJ VIDEO


Kontaktirajte nas i pridružite se brojnim korisnicima ove jedinstvene zabavne atrakcije!

Zatražite savjet, dodatne informacije ili ponudu.
T: 01 / 2325 956, mail: 
jordanovac@jordanovac.hr